2011

Development of composite or blend active edible food packacing materials for controlled release of bioactive substances. TUBİTAK. (2008 – 2011) (Proje yöneticisi: Prof. Dr. Ahmet Yemenicioğlu)

Development of composite or blend active edible food packacing materials for controlled release of bioactive substances. TUBİTAK. (2008 – 2011) (Proje yöneticisi: Prof. Dr. Ahmet Yemenicioğlu)

Production and downstream processing of the polygalacturonase (PG) from Aspergillus sojae: The effect of microbial morphology and fluid rheology on system global productivity under conditions close to industrial practice. A theoretical and experimental approach. TUBITAK– Germany BF-IntentC-107O602 project – 2008-2011. (Proje yöneticisi (Türkiye tarafı): Doç. Dr. Canan Tarı)

The impact of bioprocessing strategy on the production and downstreaming of polygalacturonase by Aspergillus sojae.(Eurotrans-Bio ETB-2008-44)  (2008-2011) (Proje yöneticisi (Türkiye tarafı): Assoc. Prof. Canan Tarı)

Continuous Flow UV Reactor Design for Opaque Liquid Foods, 2010İYTE09 (Proje yöneticisi: Yrd. Doç. Sevcan ÜNLÜTÜRK)

Türkiye’de Yetiştirilen Üzümlerden Elde Edilen Şarapların Karakterizasyonu: Organik asit ve Şeker Kompozisyonlarının belirlenmesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü,  BAP–2010-07, 2010-2011 (Proje yöneticisi: Doç. Dr. Figen TOKATLI) .