GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Ana Sayfa
Hakkımızda
Yönetim
Tarihçe
Özgörev
Vizyon
Personel
Öğretim Üyeleri
Öğretim Görevlileri
Araştırma Görevlileri
İdari ve Teknik Personel
Eğitim
Lisans Eğitimi
Giriş Dönemine Göre Ders Planları
Lisanüstü Eğitim
Yüksek Lisans Programı Bilimsel Hazırlık Programı
Lisans Üstü Eğitim Planı
Lisans Üstü Dersleri
Gıda Mühendisliği Yüksek Lisans Programı
Gıda Mühendisliği Lisans Derecesiyle Doktora
Gıda Mühendisliği Yüksek Lisans Derecesiyle Doktora Programı
Doktora Yeterlik
Staj
Staj Olanakları
Erasmus
Araştırma
Laboratuvarlar
Laboratuvar Güvenliği
Atık Yönetimi
Projeler
MÜDEK
Akreditasyon
Program Amaç ve Çıktıları
Danışma Kurulu
Komisyonlar
Aday Öğrenciler
Genel Bilgi
Staj İmkanları
Mezunlar
İletişim
visit site in English
visit site in English
Ana Sayfa
Hakkımızda
Yönetim
Tarihçe
Özgörev
Vizyon
Personel
Öğretim Üyeleri
Öğretim Görevlileri
Araştırma Görevlileri
İdari ve Teknik Personel
Eğitim
Lisans Eğitimi
Giriş Dönemine Göre Ders Planları
Lisanüstü Eğitim
Yüksek Lisans Programı Bilimsel Hazırlık Programı
Lisans Üstü Eğitim Planı
Lisans Üstü Dersleri
Gıda Mühendisliği Yüksek Lisans Programı
Gıda Mühendisliği Lisans Derecesiyle Doktora
Gıda Mühendisliği Yüksek Lisans Derecesiyle Doktora Programı
Doktora Yeterlik
Staj
Staj Olanakları
Erasmus
Araştırma
Laboratuvarlar
Laboratuvar Güvenliği
Atık Yönetimi
Projeler
MÜDEK
Akreditasyon
Program Amaç ve Çıktıları
Danışma Kurulu
Komisyonlar
Aday Öğrenciler
Genel Bilgi
Staj İmkanları
Mezunlar
İletişim
2022-2023 Bahar Dönemi 3. Sınıf Haftalık Ders Programı
28 Şubat 2023
Duyuru