Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerimiz 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi’nde Çeşitli Ödüllere Layık Görüldü

17-18 Mayıs 2024 tarihlerinde Ege Gıda Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşen 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi’nde öğrencilerimizin aşağıdaki çalışmaları ödül almaya layık görülmüştür.

 

“Keten Tohumu Müsilajı Özütleme Sürecinin Matematiksel Modellenmesi ve Reolojik Karakterizasyonu”

(Sözlü Sunum Kategorisi Birincilik Ödülü)

Emirhan Atlayan*, Serra Yılmaz, Berkay Berk, Sevcan Ünlütürk

 

“Glütensiz Kek Hamurlarının Reolojik Karakterizasyonu ve Son Ürün kalitesine Etkisi”

(Sözlü Sunum Kategorisi İkincilik Ödülü)

Berkay Berk*, Sevcan Ünlütürk

 

“Keten Tohumu Müsilajı Tozu Kullanımının Glütensiz Kek Yapımında Hamur Reolojisi ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi”

(Poster Sunum Kategorisi İkincilik Ödülü)

Serra Yılmaz*, Emirhan Atlayan, Berkay Berk, Sevcan Ünlütürk