2021-2022 Bahar Dönemi 2. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

IZMIR INSTITUTE OF TECHNOLOGY THE GRADUATE SCHOOL OF ENGINEERING AND SCIENCES
WEEKLY SCHEDULE OF THE COURSES TO BE OFFERED IN SPRING SEMESTER 2021-2022
DEPARTMENT: Food Engineering
PROGRAM : Undergraduate Program in Food Engineering (4th Semester)
NO HOURS MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY
1 08.45-09.30 HIST 202
ONLINE
2 09.45-10.30 ECON205*
B.DİNDAROĞLU
ONLINE
FE204
B.BAYRAMOĞLU
EZ135
HIST 202
ONLINE
3 10.45-11.30 ECON205*
B.DİNDAROĞLU
ONLINE
FE210 (SECTION1)
F.TOKTLI
EZ135
FE210(SECTION2)
F.TOKTLI
EZ135
FE204
B.BAYRAMOĞLU
EZ135
4 11.45-12.30 ECON205*
B.DİNDAROĞLU
ONLINE
FE210 (SECTION1)
F.TOKTLI
EZ135
FE210(SECTION2)
F.TOKTLI
EZ135
FE204
B.BAYRAMOĞLU
EZ135
5 13.30-14.15 FE206
A.H.BAYSAL
EZ135
FE206 LAB
A.H.BAYSAL
LİSANS LAB
FE202
S.UZUNER
EZ135
……………………………
FE201**
F.TOKATLI
A128
FE210 (SECTION1)
F.TOKTLI
EZ135
TURK 202
D.EVECEN
ONLINE
6 14.30-15.15 FE206
A.H.BAYSAL
EZ135
FE206 LAB
A.H.BAYSAL
LİSANS LAB
FE202
S.UZUNER
EZ135
……………………………
FE201**
F.TOKATLI
A128
FE210(SECTION2)
F.TOKTLI
EZ135
TURK 202
D.EVECEN
ONLINE
7 15.30-16.15 FE206
A.H.BAYSAL
EZ135
FE202
S.UZUNER
EZ135
……………………………
FE201**
F.TOKATLI
A128
8 16.30-17.15

*ECON205 dersi için ECON106 kodlu ders eklenecektir.

**FE201 dersi müfredat dışı açılan derslerin arasından eklenecektir.

MAN 211 dersi bizim ders programımızda 8. Dönem (4. sınıf bahar dönemi) zorunlu dersidir, 2XX kodlu olmasından dolayı oluşacak yanlış anlaşılmalarda buna dikkat edilmesi gerekmektedir.