Haberler
-
Bölümümüz lisans öğrencileri Ada Ata ve Hazal Aratemir, IFT tarafından organize edilen "Hacking Food Waste" konulu uluslararası yarışmada birincilik ödülü kazanmıştır
-
6. Uluslararası Biyofizik Kongresi'nde RNA Metilasyonu Kantifikasyonu Çalışmasına Birincilik Ödülü
-
Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerimiz 13. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi'nde Çeşitli Ödüllere Layık Görüldü
-
Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerimizin Uluslararası Yarışmada Birincilik Ödülü
-
Bölümümüze MÜDEK Tarafından Akreditasyon Verildi
-
Gıda Endüstrisinde İçecek Sektörü Etkinliği
-
Tuborg'a Teknik Gezi
-
Bilinçli Gıda Tüketimi Eğitimi
-
Döhler'e Teknik Gezi
-
1 Haziran Dünya Süt Günü Etkinliği
-
Bilinçli Gıda Tüketimi Semineri
-
METU IFT Ar-Ge Yarışması
-
Bilinçli Gıda Tüketimi Semineri
-
İYTE Tanıtım Günleri
-
Bilinçli Gıda Tüketimi Semineri
-
Teknopark İzmir Yüksek Teknoloji Ödülleri
-
Shape D-Future Proje Yarışmasında 3.lük Ödülü
-
Gıda Mühendisliği Bitirme Projeleri Poster Yarışması Ödülleri
-
Lisans öğrencilerimiz Afroturco Future Food Competition'da ikincilik derecesi aldı
-
İYTE Gıda Bülten Sayı 8
-
4. Sınıf öğrencilerimiz "TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda" bölge birincisi oldu
-
Covid19 pandemi döneminde potansiyel besin önerileri
Besin önerilerine link'ten ulaşabilirsiniz.