Gıda Mühendisliği Bitirme Projeleri Poster Yarışması Ödülleri

11 Haziran 2022 Cumartesi günü İzmir Mimarlık Merkezinde düzenlenen Aydın, İzmir ve Manisa’daki üniversitelerin Gıda Mühendisliği Bölümlerinden mezun olma aşamasındaki öğrencilerin lisans bitirme projelerinin poster sunumlarının sergilendiği “2. Lisans Bitirme Tezi Poster Yarışması“nda bölümümüzü temsil eden öğrencilerimizden Başak Aykaç “Nar Suyundaki Tağşişin Fourier-Dönüşümlü Kızılötesi Spektroskopisi Yöntemiyle Belirlenmesi” başlıklı posteriyle deneyli çalışmalar kategorisinde birinci olurken, Can Giray Tekoğul “Food Waste Within Food Supply Chain and Strategies for Waste Reduction” başlıklı posteriyle Derleme kategorisinde ikincilik derecesini aldı.

Deneysel Alan 1.lik Ödülü (İki çalışma aynı ödülü paylaştılar)
Poster Adı: Fourier-Transform Kızıl Ötesi (FTIR) Spektroskopi Tekniği ile Nar Suyundaki Tağşişin Tespiti
Poster sahibi: Başak AYKAÇ / İYTE
Danışman: Prof. Dr. Banu ÖZEN