Gıda kaynaklı mikrobiyolojik risklere yönelik maruziyet belirleme
Risk değerlendirme
Risklerin önlenmesi ve azaltılmasına yönelik teknoloji, yöntem ve stratejilerin (alternatif dekontaminasyon/detoksifikasyon teknikleri) geliştirilmesi,
Mikrobiyal ekoloji,
Moleküler mikrobiyoloji,
Fermente gıdalar,
Antimikrobiyal ve hijyenik materyallerin etki değerlendirilmesi
Master: Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara, 2007
Lisans: Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara, 1994
Çalışma Alanları
Nanoteknolojinin gıda alanındaki uygulamaları
Düşük biyoyararlılığa sahip besin maddelerinin birbirleri arasındaki etkileşimlerin ve besidüzensel karma misellerinde çözünmelerini etkileyen faktörlerin moleküler dinamik simülasyonlar ile incelenmesi